Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖZEGEN, KÖYLERDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

        YASİN ESEN

        NİĞDE (İHA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, İlçelerde ve köylerde vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

        Geçtiğimiz günlerde Çiftlik ilçesinde, Bağlama ve Gölcük kasabalarında vatandaşlarla bir araya gelen TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Patates ve tarım sorunlarını konuştu.

        Niğde'de nerede hangi konuda sıkıntı varsa üzerine gideceğini belirten Özegen; "Halkımızın büyük geçim kaynağı olan patatesin sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntılardan kaçmayacağız, aksine çözüm için üzerine gideceğiz. Biz sadece seçim gününde değil geçim günde de vatandaşımızın yanında olacağız" dedi.

        Geçtiğimiz cumartesi günü ziyaretlerine Çiftlik ilçesi pazarını ziyaret eden, Çiftlik AK Parti İlçe teşkilatı ile bir araya gelen TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, vatandaşlarla ve AK Parti ilçe Teşkilatı ile bir süre görüştükten sonra Bağlama ve Gölcük kasabalarına geçti.

        Yaptığı gezilerde vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden ve hepsini tek tek dinleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, konuşmasına devamla şunları söyledi: "Bugün sizlerin en büyük sıkıntısı olan patatesi ve tarımı dinlemeye geldik. Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Sorunlardan ve sıkıntılardan kaçma vakti değildir.

        Bugün sizlerin geçim gününüzdür, geçim gününüzde zorluklarınıza ve dertlerinize ortak olmak için paylaşmak için buradayız. Siz çiftçilerimizin en büyük geçim kaynağı olan patatese geçici çözümler değil kalıcı çözümler için elimizden geleni yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Konya'da yapılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik başkanlığında yapılan ortak akıl toplantısında tüm sıkıntılarınızı dile getirdik. Patatesin Niğde'nin en büyük geçim kaynağının olduğunu ve üretimin sadece bu havzada desteklenmesi gerektiğini söyledik. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor, inşallah en kısa zamanda yeni çözümler gelecek. Geçen haftaki köy gezilerimizde en çok dile getirilen toplulaştırma ile ilgili sıkıntıları ilgili yerlere ulaştırdık. Dikilitaş kasabamızda vatandaşlarımızın dile getirdiği toplulaştırma sıkıntılarını bire bir kamera kaydına almıştık. Bu kayıtları Bakanımıza ve ilgili tüm yetkililere izlettirdik. Sorunların giderilmesi için biran önce harekete geçecekler. Bizler nerede sorun varsa orada olacağız ve çözüm için tüm yetkilileri harekete geçireceğiz." dedi.

        Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Gölcük ziyaretinin sonunda AK Parti'ye katılan gölcük Belediyesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        (YE-AÖ-Y)

        23.03.2016 13:14:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler