Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'NİN GENÇLERİ İZMİR'DEN ÇANAKKALE YOLCUSU

        KEREM KARAMANLIOĞLU

        İZMİR (İHA) - İzmir'de, toplam beş ilçenin CHP gençlik kolları üyeleri, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü kapsamında Çanakkale'ye giderek savaş alanlarını gezecek.

        Ödemiş, Beydağ, Kiraz, Selçuk, Bayındır ve Torbalı ilçelerindeki CHP gençlik kolları üyeleri, Çanakkale Destanı'nın yıl dönümü nedeniyle Çanakkale'ye gezi düzenledi. CHP'li gençler, gezi kapsamında otobüslerle 26 Mart 2016 tarihinde Çanakkale'ye giderek Mehmetçiğin düşmana karşı mücadele verdiği savaş alanlarını gezecek. Gün boyu Gelibolu Yarımadası'nda dolaşacak olan CHP'nin gençleri, tekrar aynı gün İzmir'e geri dönecek. CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılının kutlandığını hatırlatarak, "Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak hiçbir zaman geçmişimizi unutmadık unutmayacağız. Çanakkale Deniz Zaferi'nin kazanıldığı gün aynı zamanda Türkiye Cumhuriyet'inin temelleri atılmıştır. Olağanüstü askeri dehası ile Mustafa Kemal ve sonuna kadar inanmış ordusu bundan 101 yıl önce şuan üzerinde yaşadığımız toprak parçasını bize vatan yapmışlar ve hediye etmişlerdir. Biz CHP'li gençler vatanımıza, Mustafa Kemal Atatürk'e, kurduğu Cumhuriyet'e ve devrimlerine sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

        (KK-HG-Y)

        23.03.2016 13:53:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler