Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GELENDOST'TAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE ELMA

        - GELENDOST BELEDİYESİ, GÜNEYDOĞU'DA TERÖRLE MÜCADELE EDEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE BİR TIR DOLUSU ELMA GÖNDERDİ

        FERHAT KAYA

        ISPARTA (İHA) - Elma üretiminin önemli merkezlerinden biri olan Isparta'nın Gelendost ilçesinde Belediye, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bir TIR dolusu elma gönderdi.

        Gelendost halkının da katılımı ile gönderilen bir TIR elma, güvenlik güçlerine ulaştı. Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin "Güneydoğu'da ülkemizi terörden temizlemek için günlerdir savaşan güvenlik güçlerimize moral ve motivasyonunu güçlü tutmak için Gelendost ilçe halkımız ve soğuk hava depolarından toplamış olduğumuz bir TIR elmayı yerlerine ulaştırdık. Ayrıca bilinmelidir ki biz halk olarak her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Güvenlik güçlerimiz bizler için can verirken içimizdeki acıları hafifletebilmek ve onlara bir nebze moral verebilmek için yardımlarını esirgemeyen duyarlı halkımıza çok teşekkür ederim" dedi.

        (MK-Y)

        23.03.2016 17:29:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler