Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOYULHİSAR'DA OKULLAR ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

        MEHMET ARISAL

        SİVAS (İHA) - Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi.

        Münire Mustafa Aydoğdu Yatılı Bölge Ortaokulu spor salonunda yapılan turnuvaya 6 okuldan 36 öğrenci katıldı. Erkek ve kız öğrenciler dereceye girmek için büyük çaba gösterdiler.

        Koyulhisar Milli Eğitim Müdürü Battal Akman, "Öğrencilerimizin hem zihinsel hem de bedensel gelişimine katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Buda onlardan biri turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.

        Turnuvada ortaokullar seviyesinde kızlarda Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Cemre Erdem, erkeklerde İbrahim Duman birinci oldu. Liseler arası mücadelede ise kızlarda Koyulhisar Anadolu Lisesi'nden Gülseren Çataltepe, erkeklerde ise Yiğit Tolga Özgül birinci oldu.

        (UY-AÖ-Y)

        24.03.2016 12:32:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler