Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ İHSANİYE İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

        LOKMAN AKINCI

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti İhsaniye İlçe Başkanlığı tarafından 'İlçe Danışma Meclis Toplantısı' düzenlendi. Toplantıya katılan AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

        Her ay düzenli bir şekilde İlçe Danışma Meclis toplantısını yapan AK Parti İhsaniye ilçe başkanlığı bu ay ki toplantısını İhsaniye Turizm Meslek Lisesi Konferans salonunda geniş bir katılımla yaptı. İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu'nun divan başkanlığını yaptığı toplantı da Ahmet Yardım, Emre Çelik ve Firdevs Özdemir'de divan üyeliği görevinde bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan İhsaniye İlçe Başkanı Halim Sağ, ilçe başkanlığı görevine yeni atandığı belirtti. Teşkilat üyeleriyle birlikte kısa zamanda güzel bir uyum sağladıklarını ifade eden Başkan Sağ, İhsaniye'ye hizmet etmek için göreve geldiklerini belirtti. İlçe Başkanı Sağ'ın ardından İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'de bir selamlama konuşması yaptı. Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin'de belediye başkanları adına ilçe danışma meclis toplantısında teşkilat mensuplarına hitap etti.

        İlçe Danışma Meclis Toplantısında son olarak konuşan AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İlk olarak İhsaniye ilçe halkına 1 Kasım seçimlerinde verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Özkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü; "İhsaniye halkı 2002 yılından bu güne kadar partimizi girdiği hiçbir seçimde desteksiz bırakmadı ve hep bizimle birlikte oldu. Genel, yerel ve referandum seçimlerinde İhsaniye halkı her zaman partimizin yanında oldu. İhsaniye ilçemize yatırım yapmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere karşı desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyorum."

        900 KİLOMETRE SINIRIMIZ VAR

        Güney'deki her iki devletin devlet olmaktan çıktığını hatırlatan Milletvekili Özkaya, bölgede ciddi bir şekilde adı konulmamış 3. Dünya Savaşı'nın yaşandığını söyledi. Türkiye'nin Suriye ile sınırının 900 km olduğunu belirten Milletvekili Özkaya, "Güneyimizdeki her iki devlette, devlet olma vasfını kaybetmiş. Terör örgütlerinin ve dünyadaki emperyal güçlerin savaş alanı haline gelmiş. Suriye ile 900 kilometreyi aşkın sınırımızın güneyinde devlet yok. Bir tarafta PKK'nın devamı YPG öbür tarafta İŞİD ve DEAŞ diğer tarafta başka bir örgüt var. Sınırın geniş bir alan olması münasebeti ile savaştan kaçıp gelenlerin bile içerisinde teröristler olabiliyor. Bunların hepsini üst üste koyduğunuz da çok kolay bir durumla karşı karşıya değiliz. Ama tüm bunlara rahmet Allah'a hamdolsun iyi gidiyor. Acılarımız ve şehitlerimiz olmasa çok daha iyi noktaya gideceğiz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından danışma meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

        Toplantıya Milletvekili Av. Ali Özkaya ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Halim Sağ ve yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri, belde başkanları, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

        (LA-GC-

        26.03.2016 14:46:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler