Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ DANIŞMA MECLİS TOPLANTILARI DÜZENLENDİ

        - AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANI MUHAMMED DARA AKAR:

        - "ÇÖZÜMÜN VE BARIŞIN ADRESİ AK PARTİDİR"

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, çözümün ve barışın adresinin AK Parti olduğunu belirtti.

        AK Parti Çüngüş, Çermik, Ergani, Kayapınar, Sur, Yenişehir ve Bağlar ilçe danışma meclis toplantıları yapıldı. Toplantılarda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Türkiye ve bölgenin çok zor günler geçirdiğini belirterek, halkın el ele verip, bu zor günleri atlatacağını ifade etti. Çözümün ve barışın adresinin AK Parti olduğunu anlatan Akar, "Halkımız başımızın tacıdır. Terör kimden gelirse gelsin, terörün her çeşidini şiddetle kınıyoruz. Çok şükür halkımız bu şiddet ve terör olaylarına prim vermiyor. Hak arama yöntemi terör ve şiddet değil, diyalogdur. AK Parti ile gelişen ve büyüyen ülkemizin önünü kesmeye çalışan güçler var. Şiddet ve terörden medet umanlar kaybedecekler. Biz AK Parti olarak hep çözümden ve demokrasiden yana olduk. Bu zorlu süreçte hiçbir zaman halkımızı yalnız bırakmadık. Şehirlerin yangın yerine dönüştürülmesi kabul edilebilir bir durum değildir. AK Parti halkın hizmetinde olan bir partidir. Hepimiz bölgemizin huzuru, güveni, barışı ve kardeşliğinin sağlanması için azami gayret göstereceğiz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        29.03.2016 12:35:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler