Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇİFTELERLİLER DERNEĞİ'NDEN BARO BAŞKANI RIZA ÖZTEKİN'E ZİYARET

        ESKİŞEHİR (İHA) - Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Coşkun Hadak, Yönetim Kurulu ve Çiftelerli avukatlarla birlikte Eskişehir Baro Başkanı Avukat Rıza Öztekin'i makamında ziyaret etti.

        Dernek Başkanı Coşkun Hadak, ziyaret esnasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Hadak, "Yönetim Kurulumuz ve bizlere eşlik eden Çiftelerli avukatlarımızla birlikte, Eskişehir Baro Başkanımız Avukat Rıza Öztekin'i makamında ziyaret ettik. Sıcak ve içten bir muhabbet oldu. Misafirperverlik ve nezaketleri için yönetimim adına teşekkür ederim. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk" dedi.

        Eskişehir Baro Başkanı Avukat Rıza Öztekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çiftelerliler Derneği'nin ziyareti bizleri son derece memnun etti. Önümüzdeki günlerde inşallah biz de iade-i ziyarette bulunacağız" ifadelerini kullandı.

        Ziyaret sonunda Başkan Hadak, Eskişehir Baro Başkanı Avukat Rıza Öztekin'e hediye taktim etti.

        (İHA-MET-Y)

        01.04.2016 14:14:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler