Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN YARDIMCISI YEVİMLİ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

        İZMİR (İHA) - Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Asker Yevimli (63), son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Selvitopu başta olmak üzere çok sayıda başkan, başkan yardımcısı ve çalışanlar Yevimli'yi son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

        1982 yılında başladığı belediyecilik hayatına hiç ara vermeden İzmir Büyükşehir Belediyesi ardından Konak Belediyesi ile devam eden Ali Asker Yevimli, 2014 yılına kadar çeşitli görevlerde çalıştı. Yevimli, son iki yıldır Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla sürdürüyordu. Son dönemde sağlık sorunları nedeniyle bir süre tedavi gören Yevimli hayatını kaybetti. Yevimli'nin cenazesine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Milletvekilleri, ailesi, yakınları, meclis üyeleri ve çok sayıda belediye çalışanı katıldı. Ali Asker Yevimli'nin cenazesi Buca Cemevinde düzenlenen törenin ardından Kaynaklar Mezarlığında toprağa verildi.

        (CA)

        03.04.2016 17:48:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler