Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKAN YARDIMCISI ERSOY'A ZİYARET

        YALOVA (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Yalova´dan gelen misafirlerini makamında ağırladı.

        Aralarında Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un bulunduğu heyet Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı görevine gelen Yalova eski Valisi Mehmet Ersoy'u makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

        Eski Yalova Valisi, Sinop'tan 24. Dönem AK Parti Milletvekilliği görevi yapan Mehmet Ersoy, 8 Ekim 2013 tarihinde TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı seçilmiş ve milletvekilliği görevi bitimine dek bu görevi yürütmüştü.

        Milletvekilliği döneminde AK Parti'de de Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığını da yürüten Mehmet Ersoy, iyi derecede İngilizce biliyor. 1964 Boyabat doğumlu olan Mehmet Ersoy, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevinde de bulunmuştu. Ersoy evli ve 2 çocuk babası.

        (RFK-

        04.04.2016 17:00:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler