Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR DSİ SPOR U17 GENÇLERDE 2. KADEMEYE YÜKSELDİ

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır DSİ Spor, Malatya'da yapılan U17 Gençler Futbol Ligi 1. kademe müsabakalarını şampiyon olarak tamamladı.

        Diyarbakır DSİ Spor Teknik Sorumlusu Ahmet Tanış, Malatya'da çok önemli rakiplerle karşılaştıklarını söyledi. Tanış, toplam 6 takımın yer aldığı ve 2 grup halinde yapılan maçlarda Adıyaman Çınarspor'u 2-0, Bingöl Belediyespor'u 3-0 yendiklerini ve grubunu lider tamamlayarak finalle yükseldiklerini belirtti. Tanış, "Final maçında diğer gurubun lideri Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor'u zorlu ve çekişmeli geçen maç sonunda 2-1 yenme başardık. Bu sonuçla Diyarbakır DSİ Spor, Malatya'da şampiyon olarak, 2.kademe maçlarına gitme hakkı elde etmiştir. Hedefimiz artık 2. kademe müsabakalarıdır. Bu müsabakalarda başarılı olmak istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımıza ara vermeden başladık. Hedefimiz U17 Gençler Futbol Ligi'nde Diyarbakır'a Türkiye şampiyonluğu getirmektir. Bunun için çok çalışacağız" dedi.

        Tanış, kendilerine büyük destek veren DSİ 10. Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve kulüp yöneticilerine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

        (İHA-MP-Y)

        05.04.2016 13:23:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler