Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOSYAL MEDYA SEMBOLLERİ #GÜNGÖREN'DE HAYAT BULDU

        İSTANBUL (İHA) - Dijital çağın en çok tercih edilen iletişim biçimlerinden sosyal mecralar, her geçen gün artan kullanıcı sayısı ile büyümeye devam ediyor. Hayatımızın değişmez bir parçası haline gelen sosyal mecralarda en çok bilinen ise Facebook ve Twitter. Güngören Belediyesi hayata geçirdiği kreatif çalışması ile sosyal medyayı sokağa taşıyarak hayat verdi.

        Sosyal medya deyince RT, Mantion, Hashtag gibi birçok kavram akla geliyor. Ortak konu içeriklerini paylaştığımız 'hashtagler' Güngören'de refüj tasarımları ile hayat buluyor. Sosyal paylaşım ağlarının birçoğunda, istediğiniz her sözcük ya da sözü bu şekilde 'hashtagler' işaretiyle yazarak o etiket altında kişileri bir araya getirerek bağlantıları görebiliyoruz. İnternette günlük paylaşımlarımızın bir parçası haline gelen 'hashtagler' Güngören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yorumlaması ile Güngören'de fenomen haline geldi.

        Güngören'de vatandaşların her gün kullandığı güzergâhlara yerleştirilen 'hashtagler' görsel bir estetiğe sahip. İlçede şuan da #Gülümse #Selamlaş #Oku #Bağışla #MutluOl şeklinde beş 'hastag' çalışması bulunuyor.

        Hemşehricilik bilincinin yoğun yaşandığı Güngören'de vatandaşların birlik ve beraberliğin simgesi olarak gördüğü ve yoğun ilgi gösterdiği slogan 'hashtag' çalışması ile bireysel ilişkilere olumlu adımlar atılıyor. Özellikle gençlerin oldukça ilgisini çeken 'hashtaglere' uyarlama yaparak fotoğraf çekilen gençler, fotoğraflarını, sosyal medya hesaplarında paylaşılarak çalışmanın olumlu etkisi çoğalarak arttırıyor.

        (HÇ-ÖK-Y)

        05.04.2016 14:05:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler