Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKANLAR ESENYURT KAPLICALARINI GEZDİ

        İSTANBUL (İHA) - 3'üncü Bölge Belediye Başkanları, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun ev sahipliğinde bir araya geldi. Esenyurt'taki termal tesisleri gezen başkanlar, çalışmalarından dolayı Başkan Kadıoğlu'nu tebrik etti.

        Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun ev sahipliğinde 3'üncü bölge Belediye Başkanları Esenyurt'ta bir araya geldi. Her ay düzenli olarak bir ilçede buluşan ve bilgileri, tecrübeleri, projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunan İstanbul 3'üncü Bölge AK Partili Belediye Başkanlarının Nisan ayındaki toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ev sahipliği yaptı.

        Atatürk Mahallesi termal tesisinde mevkiidaşı belediye başkanlarıyla buluşan ve termal tesis hakkında bilgi veren Başkan Kadıoğlu, bölgenin yapısı ve tesisin bölgeye kattığı değeri anlattı.

        Programın yapılacağı Saadetdere Mahallesi'nde bulunan termal tesislerinde akşam yemeğinde bir araya gelen belediye başkanları, "Esenyurt'un kaplıca diyarı olması İstanbul'a renk katacaktır" dediler. Başkanlar, Necmi Kadıoğlu'nun örnek alınan projeleri hayatta geçirdiğini ifade ettiler.

        "ESENYURT, İSTANBUL VE TÜRKİYE İÇİNDİR"

        Konuklarını kaplıca termal tesislerinde ağırlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "İlçemiz artık kaplıcaları ile anılacak. Artık milletimiz Afyon'a, Kızılcıhamam'a gitmeyecek. Kaplıcadan önce yaptığımız hizmetler Esenyurt içindi, bu termal tesis ise Esenyurt, İstanbul ve tüm Türkiye içindir" diyerek tüm vatandaşları termal tesislere davet etti.

        Esenyurt'taki iletişim toplantısına; Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Üysal, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin ve 3'üncü Bölgeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ekin katıldı.

        (HÇ-HA-Y)

        06.04.2016 13:58:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler