Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUZLUKÇU'DA POLİS HAFTASI KUTLAMASI

        CEMAL FİLİZ

        KONYA (İHA) - Konya'nın Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü, öğrencilerle birlikte Polis Haftası kapsamında Tuzlukçu Polis Merkezini ziyaret etti.

        Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü, "Polis Haftası münasebetiyle Tuzlukçu Polis Merkezini öğrencilerimizle ziyaret ettik. Ziyaretimize Akademik Kulüp Başkanı Bayram Çini'de katıldı. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı'nın tüm mensuplarının 171.'inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakar polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        (CF-AH-Y)

        07.04.2016 15:55:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler