Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRAKTÖR DEREYE UÇTU: 1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ SUYA KAPILIP KAYBOLDU

        FATİH GÜLNAHAR

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde dereye devrilen traktörün altında kalan bir kişi öldü bir kişi ise su akıntısına kapılıp kayboldu.

        Edinilen bilgilere göre olay Erzincan'ın Kemaliye İlçesi'ne bağlı Buğdaypınar köyünde meydana geldi. 70 yaşındaki Tahir Karagündostu ve eşi Hafize Karagündostu traktörleriyle evlerine dönerken Barasor deresini geçtikleri sırada traktörleri ters dönerek dereye devrildi. Devrilen traktör altında kalan Hafize Karagündostu olay yerinde yaşamını yitirirken Tahir Karagündostu su akıntısı ile kayboldu. Köylülerin olayı jandarma güçlerine haber vermesi ile olay yerine Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Ekiplerin derede yaptıkları uzun uğraşlar sonucu Hafize Karagündostu'nun cansız bedeni çıkarılırken su akıntısına kapılıp kaybolduğu düşünülen Tahir Karagündostu'nun aranmasına başlanıldı. Jandarma güçleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

        (FG-AA-Y)

        11.04.2016 16:31:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler