Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İNGİLİZ KÜLTÜR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da eğitim veren İngiliz Kültür Koleji Okulları öğrencileri, DSİ tarafından Dünya Su Günü'nde düzenlenen yarışmalarda resim ve kompozisyon dalında elde ettikleri başarıdan dolayı ödüllendirildi.

        Suyun, insanlığın devamlılığı için taşıdığı hayati değerin bilincine varan öğrenciler her yıl 22 Mart Dünya Su Günü'nde DSİ'nin düzenlediği etkinliklerde resim ve kompozisyon dalında girdikleri yarışmada derece elde etti. Yarışmada İngiliz Kültür Koleji Okulları 7-A sınıfı öğrencisi Dilan Bekirhanlı kompozisyon dalında birincilik elde etti. Aynı okulun 6-B sınıfı öğrencilerinden Sudenaz Polat üçüncülük, 5-A sınıfı öğrencilerinden Evindar Dindaroğlu mansiyon ödülü almayı hak etti. Başarılı olan öğrencilere Diyarbakır DSİ Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

        İngiliz Kültür Koleji Okulları idarecisi Halit Rengin, ödül alan öğrencilerini kutladıklarını belirterek, başarılarının devamını diledi.

        (AKK-Y)

        14.04.2016 11:53:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler