Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUZKA'NIN DFD PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEKLENECEK BAŞARILI PROJELER BELLİ OLDU

        VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

        KASTAMONU (İHA) - Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)'nın ilan ettiği "2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı (DFD)" kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak hibe almaya hak kazanan projeler belli oldu.

        KUZKA'nın 1 Şubat 2016 tarihinde ilan ettiği DFD programı kapsamında başvurusu alınan projelerin değerlendirilme süreci sona erdi. DFD Programı için başvurusu alınan ve değerlendirme süreçleri sonunda başarılı bulunan projeler, KUZKA Yönetim Kurulu'nun 13 Nisan 2016 Çarşamba günü yapılan toplantısında ele alınarak onaylandı.

        Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinden KUZKA'ya sunulan toplam 13 projeden 7 proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı. Program kapsamında Çankırı Valiliği'nin "Çankırı Kaya Tuzu ve Kaya Tuzundan Üretilen Objelerin Tanıtımı", Doğanyurt Belediyesi'nin "Doğanyurt Markalaşma Yolunda İlerliyor", Sinop Valiliği'nin "Sinop Turizm Keşif Rehberinin Hazırlanması", Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası'nın "İstanbul ve Bursa'da İlimizi Tanıtalım, Kastamonu Turizmine Katkı Sağlayalım", Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün "İstiklal Yolu Yürüyüşü", Gerze Belediyesi'nin "Gerze CittaSlow Uyum Süreci" ve Sinop Belediyesi'nin "Sinop Marina Projesi Fizibilite Raporunun Hazırlanması" projeleri desteklenmeye değer bulundu.

        (Vİ-OA-Y)

        14.04.2016 17:52:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler