Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM'IN ÇİFTÇİ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

        MARDİN (İHA) - Dicle Elektrik Dağıtım tarafından elektrik ile tarımsal sulama yapan çiftçi lehine başlatılan ve ciddi oranda indirim imkanı sağlayan sayaç takma kampanyası sürerken, enerji şirketinin kampanyayı anlatmak için başlattığı çiftçi bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

        Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Tarımsal Sulama Müdürü Kemal Kaçkin, Artuklu ilçesi çiftçileriyle bir araya geldi. Yukarı Aydınlı Köyü'nde gerçekleşen toplantıda, çiftçilere kampanya hakkında bilgiler veren Kaçkin, 18 Nisan'da sona erecek olan kampanyaya katılarak sayaç taktıracak olan çiftçilere yüzde 65 oranında daha ucuz elektrik verileceğini bildirdi. Bölgenin enerji şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım'ın bu anlamda büyük bir fedakarlık yaptığını belirten Kaçkin, Midyat, Savur, Ömerli ve Yeşilli ilçesindeki bütün çiftçilerin sayaç taktıklarını, Kızıltepe, Derik ve Artuklu ilçelerindeki çiftçilerin de sayaç takmak için başvuruda bulunduklarını açıkladı.

        "SAYAÇ TAKMA EKİPLERİ ARTIRILDI"

        Yapılan başvurulara paralel Kızıltepe, Derik ve Artuklu ilçelerinde kendileri ile sayaç takmak üzere protokol imzalayan çiftçilerin sayaç takma işlemlerine başlandığını ifade eden Kaçkin, artan talep üzerine sayaç takma ekiplerinin sayısını 27'ye çıkardıklarını söyledi. İsrafın önüne geçilmesi ve kaliteli enerji alınmasının yanı sıra yüksek oranda indirim imkanı sağlayan sayaç takma kampanyasının 18 Nisan pazartesi günü sona ereceğini de hatırlatan Kaçkin, Dicle Elektrik Dağıtım şubelerinin hafta sonu da açık olacağını ve çiftçilerden gelecek başvuruları cumartesi ve Pazar günleri de kabul edeceklerini kaydetti.

        (VT-MP-Y)

        15.04.2016 09:59:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler