Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KEMALPAŞA MAHALLESİNE TENİS KORTU

        İZMİR (İHA) - Menderes Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesine kazandırılacak tenis kortu için çalışmalar devam ediyor.

        İlçede spora olan ilginin artmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Menderes Belediyesi, spor komplekslerinin çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde planlanan çalışmalar kapsamında Kemalpaşa Mahallesine yapılacak tenis kortunun da çalışmaları hızla sürüyor. Yüksek standartlı tenis kortunun beton zemin çalışmaları yapılırken, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

        SPORA DESTEĞE DEVAM

        Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, her alanda olduğu gibi spor alanında da önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini belirterek, "İlçemiz halı sahası dahi bulunmayan bir haldeydi. Bizim dönemimizde bu ortadan kalkıyor. Artık modern spor kompleksleriyle adından söz ettiren bir Menderes olacak. Bunun için önemli işlere imza attık. Bu işlerden birisi de Kemalpaşa Mahallemize kazandıracağımız tenis kortumuz. 2 bin 200 metrekare alanda süren tenis kortu çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kısa süre sonra yüksek standartlı kortumuzu vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Menderes Belediyesi olarak spora olan desteğimiz sürecek" dedi.

        (CA)

        18.04.2016 10:23:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler