Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EN KAZANÇLI YATIRIM

        İZMİR (İHA) - İzmir'de yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız konut projesi, mimari özellikleri ile dikkat çekiyor.

        İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımına başladığı Coordinat Bornova, hem mimari özellikleri, hem de Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız konut projesi olarak dikkatleri çekiyor. Enerji sistemleri konusunda uzun yıllar hizmet verdikten sonra Çiğli Balatçık'ta imza attıkları konut projelerinin ardından hedef büyüten DRC Grup Ortakları Caner Tan ve Onur Durmuş, Coordinat Bornova'nın özellikle yatırımcı ve öğrencilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

        500 KONUT

        Demirce Mimarlık'ın imzasını taşıyan projede 1+0, 1+1 ve 2+1'lerden oluşan toplam 500 konut ve 2 bin 350 metrekare dükkan alanı olacağını belirten Onur Durmuş, Coordinat Bornova içinde hizmet verecek ticari alanlardan edilen gelir sayesinde ev sahiplerinin aidat ödemeyeceklerini dile getirdi. Projede konutların yanı sıra; 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunacağını belirten Durmuş, metroya yalnızca 150 metre yakınlıkta bulunan Coordinat Bornova'nın, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde olduğunu kaydetti. Konutların full eşyalı olarak teslim edildiğini ve konut sahiplerinin yalnızca bavullarını alıp evlerine taşınabileceğini dile getiren Onur Durmuş, 3 hafta gibi kısa bir sürede konutların yüzde 30'unu sattıklarını söyledi.

        5 YIL KİRA GARANTİSİ

        Konutların Mart 2018'de sahiplerine teslim edileceğini belirten firma ortaklarından Caner Tan da, yatırımcılara özel olarak yılın 12 ayı, her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi verdiklerini kaydetti. Modern mimari ve konforu buluşturan projede sosyal donatılara özel önem verdiklerini dile getiren Tan şöyle devam etti: "Coordinat Bornova'da bir insanın ihtiyacı olan tüm etkinlikleri tek çatı altında sunmaya çalıştık. Proje bünyesinde 2 katlı yer altı otoparkı, lobi, çalışma alanı ve kütüphane, kafe, bar ve lounge alanı, kahvaltı ve yemek salonu, mutfak, oyun alanı, play station odası, karaoke odası, parti odası, market, yüzme havuzu, sauna, jakuzi, fitness salonu, atölyeler, sinema, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve konferans salonu yer alacak."

        (CA)

        18.04.2016 10:31:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler