Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAYOLLARI, GÖKÇEN-OVAKENT YOLUNU GENİŞLETİYOR

        - EMANET YOL ÇALIŞMASIYLA GENİŞLİK 16 METREYE YÜKSELTİLECEK

        ONUR ŞAHAN

        İZMİR (İHA) - Ödemiş ve bölgesinden sorumlu olan Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü 21. Şube Şefliği, Tire'nin Gökçen mahallesi ile Ödemiş'in Ovakent mahallesi arasındaki 14 kilometrelik kara yolunu genişletiyor.

        Geçen aylarda başlatılan emanet yol çalışmasında Karayolları 21. Şube Şefliği ekipleri görev alıyor. 14 kilometrelik yolun genişliğinin 16 metreye yükseltilmesi için başlatılan çalışma, Ödemiş'e bağlı Kazanlı ve Tire'ye bağlı Yeğenli mahalleleri arasındaki dolgu ve zemin hazırlığıyla sürüyor.

        Yetkililer, daha önce Ödemiş'in Çaylı mahallesi ile Beydağ'ın Sarıkaya mahallesi arasında yapılan genişletme çalışmalarının bir benzerinin Gökçen mahallesinden Ovakent'in Çatalarmut mevkisine uzanan bölümde uygulandığını ve çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

        (OŞ-HO-Y)

        19.04.2016 14:01:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler