Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR TUHAFİYECİLER ODASI BAŞKANI SEFA ŞEN'DEN GÜNYÜZÜLÜLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sefa Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Günyüzülüler Derneği Başkanı Engin Çapar'ı dernek binasındaki makamında ziyaret ettiler.

        Eskişehir Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sefa Şen, ziyaretle ile ilgili yaptığı açıklamada, il merkezindeki sivil toplum kuruluşlarına (STK) ziyaretlerini muhtelif aralıklarla sürdürdüklerini belirterek, "Bu ziyaretimizi de Günyüzülüler Derneği'ni ziyaret ederek gerçekleştirdik. Odamızın çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Eskişehir'deki esnafların sorunlarını ve isteklerini görüştük ve projelerimizi anlattık'' dedi.

        Günyüzülüler Derneği Başkanı Engin Çapar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

        ''Eskişehir Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sefa Şen ve yönetim kurulunun, derneğimizi ziyaret etmesi bizleri sevindirdi. Bizler de çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Karşılıklı çalışmalarımızı bilgi alışverişi şeklinde birbirimize aktardık' dedi.

        (İHA-MET-Y)

        20.04.2016 12:58:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler