Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCAY VAROL: HİZMETLERİNDEN DOLAYI HASAN FEHMİ KİNAY'A TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

        HÜSEYİN EFE

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın tertip komitesi, AK Parti'nin önceki dönem Kütahya milletvekillerinden Hasan Fehmi Kinay'a, fuara ve Kütahya tarımını verdiği destekler sebebiyle teşekkür plaketi sundu.

        Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, Kinay'ın, Tarım Fuarı'nın ve Kütahya tarımının büyüyüp gelişmesinde büyük destek ve gayretlerinin olduğunu ifade etti. Varol, "Bu yıl Tarım Fuarı'nın 8'ncisini gerçekleştiriyoruz. Milletvekilimiz Hasan Fehmi Kinay, ilk tarım fuarını gerçekleştirmemizde bakan düzeyinde katılım sağlamıştı. Kinay, milletvekilliği dönemlerinde Çavdarhisar Tarım Lisesi'nin kurulması, TKDK'nın Kütahya'da faaliyete geçirilmesi ve tarım destek ödeneklerinin ilimize aktarılması gibi bir çok hizmetlerde önemli katkı ve destekleri olmuştur. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

        Kinay'ın teşekkür plaketi, Tarım Fuarı'nın açılış töreninde Vali Şerif Yılmaz tarafından takdim edildi. (EFE)

        21.04.2016 13:37:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler