Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇAMARDI'DA MUHTEŞEM KUTLU DOĞUM PROGRAMI

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : MÜCAHİT BİLGİ - YASİN ESEN

        KAMERA : MÜCAHİT BİLGİ - YASİN ESEN

        NİĞDE (İHA) - Çamardı Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencileri kutlu doğum haftası nedeniyle bir program hazırladı.

        Çamardı Belediye Düğün salonunda düzenlenen programa Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Niğde Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Avcı, Niğde İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Peşin, Çamardı İlçe Müftüsü Muhsin Yıldız, Çamardı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eke, Okul Müdürü Abdulgani Özkan, ilçe halkı ve öğrenciler katıldı.

        Öğrenciler tarafından düzenlenen program kuran-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra konuşma yapan Çamardı Anadolu İmam hatip Lisesi Müdürü Abdülgani Özkan, konuşmasında, "bugün ümmet birliğe beraberliğe her zamankinden daha fazla muhtaç. Ancak dünya insanı ümmetin birliğine beraberliğine daha da muhtaç olmuştur. Bizlerde inşallah Peygamber Efendimiz (Sav) gösterdiği yolda gitmeliyiz." dedi.

        Peygamber efendimizi örnek alan insanların daha güzel ve iyi bir Müslüman olacağından bahseden Programa konuşmacı olarak katılan Niğde Üniversitesi İslami İlimler Dekanı Prof. Dr. Seyit Avcı ise konuşmasında şunları söyledi; "Kutlu doğumlar ve bu güzel günler bizleri birleştirmeye kardeşliklerimizi tazelemeye, kulluk ve mutluluğu ülke ve dünya çapında geliştirmeye büyütmeye vesile olmalıdır. Peygamber efendimiz (Sav)'ı tanımayan yoktur. Allahın resulü kendi ifadesiyle yeryüzüne bir rahmet olarak gönderilmiş. Yağmur yağdığı zaman nasıl toprak yeşerirse Müslümanlarda Allah'ın resulünü tanıyarak daha da güzel insan olurlar ve daha da iyi bin Müslüman olurlar." diye konuştu.

        Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin ise programı hazırlayan öğrencilere, okul müdürüne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

        Öğrencilerin hazırladı ilahi dinletisi, , gözyaşı matemi ve semazen gösterileriyle devam etti.

        Kutlu doğum haftası nedeniyle düzenlenen Peygambere Mektup ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesiyle program sona erdi.

        (YE-AÖ-Y)

        21.04.2016 14:24:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler