Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYAT'TA ŞEHİDİN İSMİ TOPLANTI SALONU'NA VERİLDİ

        SERKAN ŞANSEVER

        ÇORUM (İHA) - Bingöl'ün Solhan İlçesi'nde 1993 yılında şehit olan Polis memuru Recep Battal'ın ismi Bayat İlçe Amirliği'ndeki toplantı salonuna verildi.

        Bayat İlçe Amirliği'nde düzenlenen törene Bayat Kaymakamı İdris Akça, Garnizon Komutanı Ahmet Lafçı, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Cumhuriyet Savcısı Hakan Aydınlı, Hakimler İzzet Koçer ve Osman Yücel, Bayat İlçe Emniyet Amiri Metin Kayretli, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Şehit Aileleri, Gaziler ve vatandaşlar katıldı.

        Burada bir konuşma yapan Bayat Kaymakamı İdris Akça, "Şehit Polis Memuru Recep Battal Toplantı Salonu" isim tabelasının asılacağı toplantı salonunun açılışı için toplandıklarını söyledi.

        Şehidin anısını yaşatmanın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Bayat İlçe Emniyet Amiri Metin Kayretli ise, Recep Battal'ı rahmetle andıklarını ifade etti.

        Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun diyen Metin Kayretli, "Allah geride kalanlara sağlık, sıhhat ve sabır versin" dedi.

        Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ise Şehit anısının yaşatılması için yapılan bu salonun hayırlı olmasını diledi.

        Recep Battal'ın yakınları ise, şehidin isminin salona verilmesinin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek çok mutlu olduklarını dile getirdi.

        (SŞ-BÖ)

        21.04.2016 16:39:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler