Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        38 KURSİYERE AVCILIK SERTİFİKASI VERİLDİ

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, Serinhisar Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursun ardından 38 kursiyer sertifikasını aldı.

        Serinhisar ilçesinde 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 2. kez düzenlenen avcılık eğitimi kursu tamamlandı.Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Serinhisar Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği ile Denizli Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kursa katılarak eğitimlerini tamamlayan 38 avcı sertifikalarını aldı.Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 38 kursiyerin katıldığı 32 saatlik kursta avcılara avcılık ile ilgili önemli konularda bilgi aktarıldı. Kursta,avına izin verilen ve koruma altına alınan hayvan türleri, avcılığın temel kuralları, avcılık tarihi ve etiği, temel harita okuma becerisi ve kampçılık kuralları, avda kullanılan araç-gereçler ve tüfekleri, avda güvenlik ve ilk yardım bilgisi konularında bilgi verildiği açıklandıç

        Açıklamada ayrıca, avcılık belgesi almayanların, avlanmalarının mümkün olmadığı uyarısında da bulunularak yeni kurs için kayıtların devam ettiği bildirildi.

        22.04.2016 10:09:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler