Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TİRE 1922, ERZURUMSPOR'A BİLENİYOR

        YAKUP FATİH ŞAŞMAZ

        İZMİR (İHA) - 3. Lig 1. Grup'ta zirve yarışından kopmayarak yoluna devam eden Tire 1922, bu hafta oynayacağı Erzurumspor maçına kilitlendi.

        Erzurumspor maçında sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Tire 1922, rakibini mağlup ederek altın değerinde üç puanı hanesine yazdırmak istiyor. Taktik ağırlıklı idmanlarını sürdüren takımda sakat oyuncu bulunmazken, kart cezalısı Ozan Murat Başyılmaz ise karşılaşmada mücadele edemeyecek.

        TİRE ERZURUM MAÇINA KİLİTLENDİ

        Tire 1922, Erzurumspor ile bu hafta oynayacağı maç öncesinde ise ilçe halkı da bu maça odaklandı. Taraftar gurupları takımlarını bir an olsun yalnız bırakmazken maç öncesi ise tüm hazırlıklarını tamamlayarak 90 dakika boyunca takımlarını destekleyeceklerini söylediler.

        Maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, "Takımımızın genel profili şu an için çok iyi. Erzurum maçı öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Erzurumspor'a da başarılar diliyorum. Onlarda Süper Lig görmüş büyük bir şehrin takımı. Ama bizimde spor tarihimiz çok eskilere dayanıyor. İnşallah pazar günü yeneceğimizi ümit ediyorum. Erzumspor'u ve taraftarını burada bize yakışır şekilde misafir edeceğiz" dedi.

        Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu ise, "Bu zamana kadar güzel futbol oynadık ama istemediğimiz sonuçlar da aldık. Biz artık önümüzdeki maça bakıp burada Erzurumspor'u yenerek, üç puanı alıp şampiyonluk yarışını sonuna kadar götürmek istiyoruz" diye konuştu.

        Tire 1922 Kulüp Başkanı Mutlu ve Metin Sarayköylü kardeşler ise, "Genel olarak sezonu hep önde götürdük ama istemediğimiz sonuçlarda aldık ancak matematiksel olarak şampiyonluk yarışımız devam ediyor. En iyi şekilde oynayarak üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

        TARAFTAR HAZIR

        Tire 1922 Kırmızı yengeçler taraftar gurubu başkanı Bülen Yalçın ise, "Takımımız kimseye dış güçlere ve ayak oyunlarına muhtaç olmadan buralara geldi. Şampiyonluk yolunda sonuna kadar gideceğiz. İnşallah bu sene şampiyon olarak, üst lige çıkacağız. Buradan tüm taraftarlara sesleniyorum, 90 dakika boyunca takımımızı yalnız bırakmadan yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

        (OGZ-OGZ-Y)

        22.04.2016 13:12:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler