Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DEMİRYOLU HAT VE İSTASYONLARINDA İLAÇLAMA YAPILACAK

        UĞUR YİĞİT

        SİVAS (İHA) - Sivas, Kayseri, Çetinkaya, Divriği, Erzincan, Erzurum, Kars sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında 25-30 Nisan tarihleri arasında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağı bildirildi.

        Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada," İnsan ve hayvan sağlığı açısından tehlike oluşturan ilaçlama nedeniyle belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyon çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir. Sivas-Kayseri-Çetinkaya-Divriği-Erzincan-Erzurum-Kars sınırları içindeki demiryolu hat ve istasyonlarında 25-30 Nisan tarihleri arasında otlarla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacaktır. Mücadele kullanılan ilaçlar insan ve hayvan sağlığını etkileyecek özellik taşıdığından demiryolu güzergahı ve 10 metre yakındaki arazilerle ilaçlama tarihlerinde bir hafta boyunca vatandaşların dikkatli olmaları, belirten yerlerde hayvanlarını otlatmaları ot hasadı yapmamaları yapmamaları önemle duyurulur"denildi.

        (AÖ-Y)

        22.04.2016 16:50:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler