Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        23 NİSAN PINARBAŞI'NDA COŞKUYLA KUTLANDI

        HATİCE KARAKAŞ

        KASTAMONU (İHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 96. yıldönümü kutlamaları Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde gerçekleşti.

        Atatürk anıtına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin konulmasıyla başlayan kutlamalar, öğrencilerin kurumları ziyaretiyle devam etti. Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde devam eden törene, Kaymakam Bekir Cansız, ilçe Jandarma komutanı Mustafa Yücel ,Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, daire amirleri ve Pınarbaşılılar katıldı.

        Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelebi'nin açılış konuşmasıyla başladı. İlköğretim okulu öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler, okunan şiirler, folklor gösterileri ve koronun söylediği şarkılarla devam eden törende çeşitli yarışmalar da düzenlendi.

        Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

        (HK-RFK-Y)

        23.04.2016 13:58:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler