Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KATI ATIK DEPOLAMA YÖNETİM BİRLİĞİ TOPLANDI

        SEDEF TOPÇU

        ÇANAKKALE (İHA) - Katı Atık Yönetim Birliği Bayramiç'te toplandı. Bayramiç, Ezine, Ayvacık, Küçükkuyu, Bozcaada ve Geyikli Belediyelerinin üye olduğu birlik olağan toplantısını Bayramiç'te gerçekleştirdi.

        Yapılan olağan toplantıda Birlik Başkanı ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. 8 yıldır birlik başkanlığı görevini yürüten Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin bir kez daha birlik başkanlığı görevine getirildi. Çanakkale'ye bağlı 6 belediyenin üye olduğu 'Katı Atık Yönetim Birliği' Ayvacık'ta yapılmakta olan Katı Atık Çöp Depolama ve Ayrıştırma Merkezi kurulum çalışmaları ile ilgili birlik başkanı Şahin katılımcılara slayt gösterimli çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı ile ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, birliğin her ay olağan toplantı yaptığını ifade ederek, "Birliğimiz her ay toplanmaktadır. Bu olağan toplantı ilçemizde yapıldı. Bu toplantıda birlik faaliyet raporu okundu ve birlik başkanlığı ve yönetim seçimleri gerçekleştirildi. 8 Yıldır birlik başkanlığı görevini yürüten Mehmet Ünal Şahin bir kez daha birlik başkanlığı görevine getirildi. Katı Atık Çöp Depolama ve Ayrıştırma proje süreci İller Bankası ile yürütülmekte. Proje yatırım ihalesi yapılarak kurulum çalışmasına geçilecek. Bir iki yıl için tamamlanması hedeflenen proje sayesinde birliğe üye olan ilçe ve beldelerin çöpleri bir merkezde toplanarak ayrıştırılacak" dedi.

        Maşa Garden Restauranta yapılan toplantıya Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve Çanakkale Özel İdare Mali İşler Müdürü Soner Ateşli katıldı.

        Toplantıda Birlik Başkanı Şahin katılımcılara, Katı Atık Çöp Depolama ve Ayrıştırma Merkezinin çalışmaları hakkında slayt gösterimli bilgi verdi.

        (GD)

        26.04.2016 17:02:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler