Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE VALİSİ ALİ KOLAT'A VEDA YEMEĞİ

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, memurluk hayatının 41. yılında yaş haddinden emekli oluyor.

        1 Mayıs'ta yaş haddinden emekli olacak Kırıkkale Valisi Ali Kolat için veda yemeği verildi. Düzenlenen veda yemeğine eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı, İl müdürleri, Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar, Valilik koruma ve özel Kalem Müdürlüğü personeli ve ilde görev yapan basın mensupları katıldı. Yemek sonrası İl Müftüsü Bekir Gerçek'in duasının ardından Vali Kolat davetlilerin masalarına giderek teker teker vedalaştı.

        Ali Kolat'ın İlde görev yaptığı dönemi kapsayan slayt gösterisinin ardından atama yapılana kadar Valilik görevini vekaleten yürütecek olan Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Ali Kolat'ın hayatından kesitler anlattı. Uzun yıllar beraber çalışmalarındaki uyum ve hazzı dile getirerek emeklilik yaşantısında sağlıklı ve huzurlu günler diledi.

        Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik'te, "Ben sayın valimize her zaman baba diye hitap ettim.Her zaman samimi ve candan verdiği değerleri asla unutamam, emetlilik hayatında sağlık ve mutluluklar dilerim" şeklinde konuştu.

        Daha sonra kürsüye gelen Vali Ali Kolat'da, "Sivas valiliğinden sonra Kırıkkale'ye atandığımdan bugüne kadar bu şehir ve bu şehirde yaşayan vatandaşlarım ile bana bağlı kurumlarla çok uyum ve huzur içinde görevimi yürüttüm. Sizleri unutmak mümkün mü? Fazlada uzaklaşmıyorum Ankara yakın yine her zaman görüşürüz, kapım sizlere açık olacak. Bende Kırıkkale'ye her zaman ziyaretlerde bulunacağım. Görevim süresince eğer bir personelimin ve bir vatandaşımın bilmeden kalbini kırmışsam aflarını ve helakliklerini istiyorum" diye konuştu.

        Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde üzerinden Vali Ali Kolat'ın resminin bulunduğu pastanın kesilmesinden sonra davete katılanlar Vali ve eşine günün anısına çeşitli hediyeler taktim ettiler.

        (BÖ)

        28.04.2016 17:04:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler