Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYLİKOVA'DAKİ SAHİPSİZ HAYVANLAR İÇİN SEFERBERLİK

        ESKİŞEHİR (İHA) - Beylikova Kaymakamı Selçuk Haskırış'ın ilçe av komisyon toplantısında sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanlarla ilgili faaliyet yaptıklarını söylemesi üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Şube Müdürlüğü'nden destek geldi.

        Destek kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın dağıttığı bakanlık logolu yemek ve su kapları, hayvan sevgisi temalı tanıtım afişleri ve Tepebaşı ile Odunpazarı belediyelerinin verdiği kuru mamalar Beyliova'ya ulaştırıldı. Eskişehir Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Beylikova Kaymakamlığımızın sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanlarla ilgili duyarlı çalışmasının tüm ilçelerimize de örnek olmasını istiyoruz" denildi.

        (MSY-KÇ)

        29.04.2016 11:41:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler