Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MENEMEN VE NİZİP TİCARET ODALARI KARDEŞ ODA OLDU

        SERVET VURAL

        İZMİR (İHA) - Menemen Ticaret Odası (MTO) ve Nizip Ticaret Odası (NTO), gerçekleştirilen görüşmeler sonunda kardeş oda protokolü imzaladı.

        Menemen ilçesinde gerçekleştirilen törende, Menemen Ticaret Odası (MTO) ve Nizip Ticaret Odası (NTO), kardeş oda oldu. Protokol törenine Nizip Ticaret Odası 12 kişilik bir heyetle katıldı. Törende bir konuşma yapan Menemen Ticaret Odası (MTO)Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, "NTO meclisini bugün burada görmekten dolayı oldukça mutluyum. Yaptığımız meclis toplantısı ve kardeşlik protokolümüz inanıyorum ki güzel sonuçlar güçlü birliktelikler doğuracaktır. MTO Meclisi adına herkesin katılımından ve katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

        NTO adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise şu açıklamalarda bulundu:

        "Menemen Ticaret Odası ile işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler ve projeler hazırlamak adına kuracağımız bu bağın bölgelerimize katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Böylece 'ortak akılla çalışmak' anlayışıyla işbirliği yaptığımız faaliyetlerin, projelerin hem kısa hem de uzun vadede etkilerini göstereceğine inancımız sonsuzdur" dedi.

        (SV-HG-Y)

        29.04.2016 15:31:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler