Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'NIN İLK ÜSTÜN ZEKALILAR İLKÖĞRETİM OKULUNU DOĞA OKULLARI AÇIYOR

        İSTANBUL (İHA) - Üstün zekalı çocuklara İstanbul'da 8 yıldır başarıyla eğitim veren Doğa Okulları, yeni eğitim-öğretim döneminde Bursa'nın ilk üstün zekalılar ilköğretim okulunu Hamitler Kampüsü'nde açıyor. 130 ve üzeri IQ puanına sahip çocuklara öğrenme hızlarına ve potansiyellerine uygun eğitim verilecek okula kayıtlar başladı.

        Bursa Hamitler Kampüsü'nde yer alan Üstün Zekalılar İlköğretim Okulu, kapasitelerini en yüksek seviyede kullanmaları özel eğitimle ve öğretmenlerle mezun olan üstün zekalı çocuklar için yeni eğitim-öğretim döneminde kapılarını açacak.

        Kentin üstün zekalı çocuklara hizmet verecek ilk okulu olan Bursa Hamitler İlköğretim Okulu'nda Özel testlerle 130 ve üzeri IQ'su olduğu belirlenen çocukların öğrenim göreceği okula kayıtlar başladı. Çocukların eğitiminin latinceden astronomiye 'fark dersleri' ile zenginleştirildiği okulda bilgisayar ve robotik sınıfları da bulunuyor.

        ''Doğa konseptli eğitim modeli'' ile öğrencilerini bugünden geleceğin dünyasına hazırlayan Doğa Okulları, İstanbul'da Acarkent, Avcılar ve Kadıköy kampüslerinde 8 yıldır sürdürdüğü Üstün Zekalılar İlköğretim Okulları dan ilk mezunlarını ise bu yıl verecek.

        (ÖK-ÖK-Y)

        29.04.2016 16:32:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler