Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'Lİ SEVET KUŞ'TAN SİVASLI'YA MÜJDE

        ERTUNÇ ÖZTÜRK

        UŞAK (İHA) - AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Sivaslı ilçesine 300 öğrencilik pansiyonun yatırım programına alındığını belirtti.

        Uşak Merkez'e ayrıca engelli öğrenciler için 8 derslikli özel bir eğitim kurumu inşa kazandırılacağını söyleyen Servet Kuş; "Sadece Uşak Merkez'e değil, tüm ilçelerimize hizmetlerin ulaşması için yoğun bir mesai harcıyoruz. Sivaslı ilçemizin de uzun zamandan beri pansiyon ve engelli öğrenciler için okul talepleri vardı. Bu noktada Uşak Milletvekillerimiz Mehmet Altay ve Alim Tunç ile gerekli taleplerde bulunduk. Devlet büyüklerimiz, söz konusu taleplerimize olumlu yanıt verdi ve eğitimle ilgili istekler yatırım programına alındı. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

        Partisinin hayatın her alanına indiğini ve sürekli sahada olduğunu kaydeden Servet Kuş; "AK Parti, millete hizmet etmeyi gaye edinen ve halkın hizmetkarlığından asla usanmayan, bir siyasi partidir. Kurulduğumuz günden beri büyük küçük demeden herkese ulaşmaya çalıştık ve bize iletilen talepleri kulak ardı etmeden takip ettik. 1 Kasım öncesinde ve sonrasında göreve gelen bütün milletvekillerimizle uyum içinde çalıştık ve bu sayede hizmetleri daha hızlı hayata geçirme fırsatı bulduk. Parti teşkilatımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        Servet Kuş, kentteki tüm ilçelerin taleplerinin ilgili bakanlıklara iletildiğini ve takiplerinin düzenli olarak yapıldığını sözlerine ekledi.

        (EÖ-MB-Y)

        29.04.2016 18:15:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler