Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇATALPINAR'DA YAŞLILAR BİR ARAYA GELDİ

        AHMET ALTAY

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği yemekte 80 yaşı üstü vatandaşlar bir araya geldi.

        Elmaköy Mahallesi'nde bulunan alabalık tesislerinde bir araya gelen yaşlıları Kaymakam Osman Çelikkol ve Belediye Başkanı Ahmet Türe kapıda karşıladılar. Belediye Başkanı Ahmet Türe kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada "Bu yıl ilk kez Kaymakamlıkla birlikte başlattığımız bu projemizle yılda bir defa da olsa sizleri bir araya getirmekten dolayı çok mutluyuz. Sizlerin yaşam tecrübelerinizden, birikiminizden faydalanmak isteriz. Bu davetimizi geri çevirmeyip yemeğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler bizim kıdemli vatandaşlarımızsınız" dedi.

        Kaymakam Osman Çelikkol ise yaşın bedende değil ruhta olduğunu kaydederek "Çatalpınar'ın geçmişini ve bugününü bilenler, yaşayanlar sizlersiniz. Buradaki birlik, beraberlik bizi çok memnun ediyor. Böylelikle aynı ilçede çocukluğunuz değişik mahallelerde geçmiş olsa bile aylardır beklide birbirinizi görmeyenler vardır. Sizlerle birlikte bu birliğin sağlanmasında emeği geçen mahalle muhtarlarımıza, başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        80 ve üstü yaşlı çınarlar yemek sonrası, aylarca görmedikleri gönüldaşları ile saatlerce sohbet ettiler.

        Yaşlıları biraya getiren Kaymakam Osman Çelikkol ve Belediye Başkanı Ahmet Türe'ye yaşlı vatandaşlar teşekkür ettiler.

        (AA-SLH-Y)

        30.04.2016 17:57:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler