Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PENDİK SPOR U-19 TAKIMI ŞAMPİYONLUK KUPASINA KAVUŞTU

        İSTANBUL (İHA) - Sezonu birincilikle sonlandıran Pendik Spor U-19 takımı şampiyonluk kupasına kavuştu. Takım oyuncuları şampiyonluk kupasını Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'den aldı.

        Pendik Stadyumu'nda gerçekleşen kupa törenine katılan Başkan Şahin oyuncuları tek tek tebrik ederek madalya takdim etti. Şampiyonluk kupasını Başkan Şahin'in elinden alan Pendik Sporlu oyuncular şampiyonluğu doyasıya kutladı.

        Başkan Şahin burada yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin en iyi altyapı tesisleriyle altyapı liglerindeki çok ciddi başarılarıyla Pendik Spor Kulübü emin adımlarla futboldaki yarışa devam ediyor. Bu yılda gerçekten A takımın başarısı kadar sevinebileceğimiz çok önemli bir başarı gösterdi. U-19'la Türkiye şampiyonu oldu ki çok ciddi bir mücadelenin sonunda oldu. Pendik'teki tüm amatör kulüpleriyle Pendik Sporu ile futbola yapılan yatırımın neticesi. Gençlerimiz bu gururu bize yaşattılar. Öncelikle onlara çok teşekkür ediyorum. Ama bu işin arkasında bir de çok başarılı bir kulüp kültürü var" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan Başkan Şahin sezonu şampiyonlukla bitiren Pendik Spor'a 25 bin liralık hediye çeki takdim etti.

        (AS-AS-Y)

        30.04.2016 19:37:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler