Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AİLE OKULU'NA KATILAN 100 KİŞİYE BELGE

        ÖZKAN ARAZ

        TOKAT (İHA) - Turhal İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen Aile Okulu'na katılan 100 kursiyere belgeleri törenle verildi.

        Turhal İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 15 Şubat-02 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Aile Okulu'nun son dersi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapıldı.

        Belge töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız, ailenin Türk toplumundaki yeri ve önemine değinerek "Aile bir toplumun temel taşıdır. En önemli eğitim toplumun temelinde olan yani ailede olan eğitimdir. Bu nedenle böyle bir projeyi hazırladıkları için başta İlçe Müftümüz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından Aile Okulu kurslarına katılan 100 kursiyere katılım belgesi verildi.

        Programa ayrıca İl Müftüsü Ahmet Erdem İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, Belediye Başkan Vekili Muzaffer Eyimaya, Zile İlçe Müftüsü İdris Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, Aile Okulu'nda ders veren öğretim üyeleri, kursiyerler ve yakınları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

        (SAM-SLYH-Y)

        03.05.2016 14:28:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler