Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BANDOYA EŞLİK EDEN KÖPEK

        - SOKAK KÖPEĞİ, BANDO ES ES'İN MÜZİK PARÇALARINA OYNAYIP HAVLAYARAK EŞLİK ETTİ

        - YÜRÜYÜŞÜ BOYUNCA KORTEJE EŞLİK EDEN KÖPEK, POLİS TARAFINDAN BİLE BİR TÜRLÜ UZAKLAŞTIRILAMADI

        (GÖRÜNTÜLÜ-FOTOĞRAFLI)

        YAŞAR ARDA

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Beylikova ilçesinde Kitap Kültür ve Sanat Günleri'nin başlaması sebebi ile düzenlenen kortej yürüyüşüne, Bando Es Es'in çaldığı parçalarla oynayan, havlayıp uzun süre müzisyenleri takip eden sokak köpeği damgasını vurdu.

        Beylikova Kaymakamlığı ile Beylikova Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Bando Es Es'in başını çektiği yürüyüş korteji ile başladı. İlçe merkezinden başlayıp, Beylikova Spor Salonuna kadar uzanan 2 kilometrelik yürüyüş boyunca bir köpeğin, Bando Es Es'in çaldığı parçalara havlayarak eşlik etmesi ve sürekli yanlarında durup uzaklaşmaması güzel görüntülere sahne oldu.

        Korteji takip eden köpeğin, görevli polisin bütün çabasına rağmen bando Es Es'in çevresinden bir an olsun ayrılmaması, zaman zaman havlaması bazen zor anlar yaşatsa da, bu durum etkinliğe ayrı bir renk kattı. Kortejin güvenliğini sağlamakla görevli polis memurlarının uzaklaştırma çabalarına ve yol kenarında yemesi için vermeye çalıştığı ekmeğe aldırış etmeyen köpek, yürüyüşün sonuna kadar grubu takıp etti.

        (İHA-MET-Y)

        04.05.2016 12:47:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler