Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR'DA KURULAN TEKSTİL FABRİKASI 400 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın istihdamına katkı sağlamak için Sinanpaşa'nın Düzağaç Beldesinde 400 kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikasını kuran fabrika yetkilisi Deniz Özalan, Afyonkarahisar halkı ile bir arada çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

        Afyonkarahisar'ın coğrafi olarak önemli bir konuma sahip olduğunu dile getiren fabrika yetkilisi Deniz Özalan, yolların kesiştiği Afyonkarahisar'da tekstil fabrikası kurmanın önemine değindi. Fabrikanın kurulumundan faaliyetine kadar emeği geçen herkese teşekkür eden Özalan, özellikle Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı ile İş-Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç'ın büyük katkılarının olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Işıklı'nın fabrikanın kurulmasında Sinanpaşa ve Afyonkarahisar protokolünün destekleri ile güzel bir hizmete imza attığını belirten Özalan, Düzağaç beldesi ile Sinanpaşa ilçesindeki belde ve köylerdeki vatandaşlara iş sahasının oluşturulduğunu söyledi. Özellikle İş-Kur İl Müdürlüğü aracılığı ile fabrikanın personel eksikliğinin giderildiğini hatırlatan Özalan, Afyonkarahisar halkının fabrikalarına sahip çıkmalarından dolayı da büyük bir mutluluk duyduklarını kaydetti. Özalan, "Fabrikamızın kurulmasından açılışına kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Muammer bey fabrikanın kurulmasında büyük emek sarf etti. Fabrikada çalışacak personel konusunda İş-Kur il Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ediyoruz. Müdürümüz Erdem bey bizzat bizimle yakından ilgileniyor. Şuan için 400 kişiye istihdam sağlanıyor. İlerleyen dönemde fabrika büyüyerek personel sayısı da artacak" diye konuştu.

        (HK-KÇ)

        04.05.2016 15:56:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler