Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇİĞLİ'YE DEV KONUT PROJESİ

        İZMİR (İHA) - İzmir'de, cazibe merkezi olarak her geçen gün adını duyuran Çiğli-Ulukent aksındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

        Çiğli ilçesinde, son yıllarda konut yatırımlarında artış yaşandı. Farlı farklı firmalar, her geçen gün yeni yatırımlar yaparken, BYY İnşaat da bölgedeki yatırımları için bir çalışma başlattı. Çiğli'de Flex Life Studio projesini hayata geçiren inşaat yetkilileri, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken yeni projesi için düğmeye bastı. Bugüne kadar 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Balçova bölgesinde artık yeni arsa üretilememesi üzerine, kentin kuzey aksında yatırım kararı aldıklarını söyledi.

        YENİ PROJE 40 MİLYON LİRALIK

        3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde toplam 40 milyon liralık yatırımla kurulacak Flex Life Studio'nun özellikle öğrenciler ve yatırımcılar tarafından tercih edileceğini belirten Yavuz, projede 1+0, 1+1, 1+1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini verdi. Ali Yavuz, "Bundan sonraki projelerimizde Flex Life üst markamız olacak. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, güvenle oturabilecekleri spor yapabilecekleri sosyal imkanları bulabilecekler. Proje bünyesinde fitness, sinema, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, ders çalışma bölümleri ve temizlik hizmetlerine de ulaşabilecekler. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşaşacaklar" diye konuştu.

        Çiğli ve Ulukent bölgesinde en az 10 yıl boyunca kendilerine ait arsalarda yatırımlarını sürdüreceklerinin altını çizen Yavuz, farklı ihtiyaç gruplarına ve segmentlere yönelik konut projelerini de yaşama geçireceklerini kaydetti. Haziran ayında projede ilk kazmanın vurulacağını belirten yönetim kurulu üyesi Hasan Yıldırım da, konutların Ekim 2017'de sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Projenin ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğini vurgulayan Yıldırım, projenin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İZBAN'a 100 metre, otoyola 1 kilometre ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne de çok yakın konumda olduğunu kaydetti.

        (HG-Y)

        06.05.2016 11:36:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler