Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL'DAKİ ULUBEYLİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

        ERTUNÇ ÖZTÜRK

        UŞAK (İHA) - Ulubeyli işadamı ve Uşaklılar Vakfı yönetim kurulu üyesi Nafiz Çavdar'ın organize ettiği kahvaltı, Ulubeylileri bir araya getirdi.

        İstanbul'da yaşayan Ulubeylilerin tanışma ve dayanışması amacıyla tertiplenen kahvaltıya 120 kişi katıldı. İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semahat Demir, Prof. Dr. Halit Demir, İSKİ eski genel müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir, Prof. Dr. Ali Terci, Uşaklılar Vakfı başkanı Rahmi Ekiz, Avganlı mimar Ayla Avgan Çetiner, Avukat Ayşegül Irmak Kölgesiz ve eşi Buldanlı Avukat Alaiddin Kölgesiz kahvaltının davetlileri arasında yer aldı. Kahvaltıda ayrıca Ulubey'den bu günü özel olarak getirilen haşhaşlı baklava ikram edildi.

        Kahvaltının organizatörü Nafiz Çavdar kahvaltı sırasında masaları teker teker dolaşarak misafirlerle görüşüp hal hatır sordu. Birlikte kahvaltı ve memleket sohbeti yapmaktan memnun kalan Ulubeyliler bir başka etkinlikte buluşmak üzere vedalaştı.

        (MB-Y)

        08.05.2016 16:42:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler