Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP SARIKAMIŞ TEŞKİLATI ANNELERİ UNUTMADI

        IŞIK ÇAPANOĞLU

        KARS (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıkamış İlçe Teşkilatı, "Anneler Günü" dolayısıyla, karanfil dağıttı.

        CHP İlçe Başkanı Bülent Artaç ile yönetim kurulu üyeleri Osman Taylan Atilla, Mehmet Köse,Hakan Beyoğlu, "Anneler Günü" nedeniyle İlçe Merkezi'nde Tepe mahallesi ile Hamamlı ve Alisofu köylerini ziyaret ederek, Annelere karanfil ile hediye paketi verdi.

        Başkan Artaç, anne hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirterek, annelerin bir gün değil her gün baş tacı edilmesi gerektiğini belirtti.

        "Cennet annelerin ayakları altındadır" Hadis-i Şerif'ini hatırlatan Başkan Bülent Artaç, "Annelerimizin fedakarlıkları ve özverileri tartışmasız çok büyüktür. Karşılıksız seven tek varlık annedir. Anne ailenin temel direği birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin en önemli manevi kaynaklarındandır. Bu vesile ile ilçemizde bir mahalle ve iki köyümüzü ziyaret ederek, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ileterek, annelerimize karanfil ve hediye paketi dağıtımı yaptık. Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyoruz" dedi.

        (IÇ-AA-Y)

        08.05.2016 18:50:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler