Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIZILAY'IN KAN BAĞIŞINA FİRMALARDAN DESTEK

        GAZİANTEP (İHA) - Türk Kızılay'ı tarafından başlatılan 'Damla Damla Hayat' kampanyasına Gaziantepli firmalardan destek geldi.

        Gaziantep'te firmaların önüne park eden Kan Bağış Aracında gönüllü bağışçılar kan bağışı yaptı. Türk Kızılay'ının beş kişiden oluşan uzman personeli gün boyunca duyarlı kan bağışçılarından kan aldı.

        Kızılay'ın 'Damla Damla Hayat' sloganına dikkat çeken firma sahibi Mustafa Güneş, "Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay'ı sürekli kampanyalar düzenliyor. Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza ve personelimize teşekkür ediyorum. Kan bağışında vatandaş desteği çok önemli" diye konuştu.

        (BRN-AOA-Y)

        08.05.2016 18:57:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler