Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FATSA'DA HIDIRELLEZ COŞKUSU

        AHMET ALTAY

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Hıdırellez Şenlikleri düzenlendi.

        Ilıca Mahallesi'nde her yıl geleneksel olarak yapılan Hıdırellez Şenlikleri bu yıl da coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Fatsa Belediyesi'nen organizasyonunda düzenlenen programa AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Ilıca Mahalle Muhtarı Fikri Özçelik ve çok sayıda vatandaş katıldı. Folklor gösterileri ile başlayan Hıdırellez Şenlikleri, daha sonra Fatsalı Türk Halk Müziği sanatçısı Kandemir Kaytaz'ın konseri ile devam etti. Şenlik alanında yerel oyunlar sergilendi ve ikramlar yapıldı.

        Ilıca Mahallesi Muhtarı Fikri Özçelik, "Hıdırellez Şenliği'ni geleneksel olarak her yıl yapıyoruz. Bizlere veren destek veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan'a teşekkür ediyorum. Gerçekten adına yakışır bir şenlik oldu. Bundan sonra da her yıl yapmaya devam edeceğiz" dedi.

        (AA-MAY-Y)

        08.05.2016 19:12:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler