Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "KOMİK KURT VE KEÇİ YAVRULARI" SÜLEYMANPAŞALI ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENDİ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, üyelerine yönelik mayıs ayı boyunca her pazar günü Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde düzenleyeceği müzikal çocuk oyunu gösterimlerinin ilkini "Komik Kurt ve Keçi Yavruları" adlı oyun ile gerçekleştirdi.

        Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri için ücretsiz olarak sahneye konan oyun öncesi "Anneler Günü"nü unutmayan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, çocukları ile oyunu izlemeye gelen annelere karanfil verdi. Üç seans şeklinde çocuklarla buluşan "Komik Kurt ve Keçi Yavruları" müzikal çocuk oyununda ormanda anneleri ile birlikte yaşayan keçi yavruları ve kurt arasında geçen eğlenceli, macera ve keyif dolu bir öykü anlatıldı. Oyun sonunda çocuklar tiyatro ekibini alkışa boğarken, oyuncularla fotoğraf çektirerek eğlenceli bir gün yaşadılar.

        SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ ÇOCUK KULÜBÜ MÜZİKAL ÇOCUK OYUNLARI

        8 Mayıs Pazar günü "Komik Kurt ve Keçi Yavruları" adlı müzikal oyun ile başlayan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü pazar etkinlikleri tüm çocuk kulübü üyelerine ücretsiz olarak şu şekilde devam edecek:

        "15 Mayıs "Alis Harikalar Diyarında" 13.00 - 15.00 - 17.00, 22 Mayıs "Survivor Eğlence Kampı" 13.00 - 15.00 - 17.00, 29 Mayıs "Küçük Balık Bambam" 13.00 - 15.00 - 17.00."

        (HLD-Y)

        08.05.2016 22:00:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler