Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADA MAHALLESİ'NDE HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

        HÜSEYİN EFE

        KÜTAHYA (İHA) - Tavşanlı'da Ada Mahallesi sakinleri, 2014'te başlattıkları Hıdırellez etkinliğinin 3.'sünü Ada Mesireliği'nde bulunan Düğün Salonu'nun önünde gerçekleştirdi.

        Programa Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Çelebi, Fevzi Paşa İlk ve Ortaokulu Müdürü Himmet Arslan ve Moymul Ortaokulu Müdürü Süleyman Manak ile Ada Mahallesi sakinleri katıldı.

        Davetlilere pilav ve ayran ikram edilen programda öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterisi sunuldu bazı öğrenciler de şiirler okudu.

        Ada Mesireliğindeki düğün salonunda resim sergisi de açıldı. Başkan Güler ve beraberindekiler sergiyi gezerek resimler hakkında tek tek bilgi aldı.

        Mahalle muhtarı Halil Oral, Hıdırellez'in önemli bir gelenek olduğunu söyleyerek, "Kültürel değerlerimize sahip çıkma ve mahallemizde birlik, beraberlik ve dostluğu pekiştirme adına böyle bir program düzenledik. Bu sene 3.'sü düzenlenen Hıdırellez ve Pilav Günü'müz gelenekselleştirilecek ve nice güzel günlerde bir araya geleceğiz" dedi. (EFE)

        08.05.2016 23:19:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler