Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PROTOKOLÜ BULUŞTURAN SERGİ

        AYKUT YENİÇAĞ

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla Asmacık Mahallesi'nde düzenlenen yöresel bez dokuma kursundan faydalanan kursiyerler kurs süresince yaptıkları ürünleri görücüye çıkardı.

        Yunusemre Belediyesi, İŞKUR ve Yunusemre İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin Asmacık Mahallesi'nde ortaklaşa düzenlediği yöresel bez dokuma kursu sergisinin açılışı törenle gerçekleştirildi. Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanvekili İsmail Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Mustafa Dandin, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyumaz, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetimi, daire müdürleri, köy muhtarları, kursiyerler ve aileleri katıldı. Açılışta konuşan Mahalle Muhtarı Hülya Gezer kendilerine bu imkanı tanıyan Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti. Protokol Üyelerinin konuşmalarının ardından serginin açılışı yapıldı. Mahalleli hanımların el emeklerini beğeniyle inceleyen protokol üyeleri ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı. Vali Bektaş, üretilen bezlerin bebekler için kullanılabileceğini ifade etti. Protokol üyeleri açılışın ardından mahallede geleneksel hale getirilen hayır yemeğine katıldı.

        (AY-Y)

        09.05.2016 00:32:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler