Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRK SAĞLIK SEN ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

        SADIK CANGEL

        MANİSA (İHA) - Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi, üyelerini Muradiye Kafe Sera Garden'da düzenlenen kahvaltıda ağırladı. Anneler Günü, Ebeler Haftası ve Hemşireler Gününü birarada kutlayan sendika üyeleri güzel bir kahvaltının yanısıra birliktelik mesajları verdi.

        Muradiye Kafe Sera Garden'da gerçekleştirilen kahvaltı programında Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu, Türk Sağlık Sen Kadın Kolları Başkanı Sevgi Erteker ve sendika yönetimi, sendika üyeleri ve ailelerini girişte karşıladı.

        Türk Sağlık Sen Kadın Kolları Başkanı Sevgi Erteker üyelerini Anneler Günü, Ebeler Haftası ve Hemşireler Günü dolayısıyla biraraya getirmek için bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek katılım gösteren tüm üyelerine teşekkür etti.

        Sendika üyeleri ise aileleriyle birlikte katıldıkları kahvaltıda birliktelik mesajları vererek doğa içinde güzel bir gün geçirirken çocuklar da oyun parkında gönüllerince eğlendi.

        (SC-Y)

        09.05.2016 08:46:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler