Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ ÇALIK'IN DANIŞMANI İHSAN ESEN'İN MUTLU GÜNÜ

        MALATYA (İHA) - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın danışmanlarından İhsan Esen, Malatya Öğretmenevi'nde düzenlenen düğünde hayatını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda memur olarak çalışan Ulviye Tarhan ile birleştirdi.

        Düğüne AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Bayram Güder ile kalabalık bir topluluk katıldı. Genç çifttin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır kıyarken, nikah şahitliklerini Milletvekili Öznur Çalık, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat yaptı.

        Genç çiftin evlilik cüzdanını Çalık vererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlenen çiftlerden en az 3 çocuk istediğini hatırlattı. Çalık, "Cumhurbaşkanı Erdoğan en az 3 çocuk diyor. Ama o eskide kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün Malatya'daydı ve bu sayıyı 5'e çıkardı" şeklinde espride bulunarak genç çiftin evlilik cüzdanını teslim etti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır ise genç çifte kahve takımı hediye etti.

        (ZIG-CÖ-Y)

        09.05.2016 10:06:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler