Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANALI OKULLARIN BAŞARISI

        - YILDIZ KIZLARDA DERVİŞLER, ERKEKLERDE MEHMET ADİL İKİZ ORTAOKULU TÜRKİYE FİNALLERİNE GİTMEYE HAK KAZANDI

        - ATLETİZM FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ UĞUR:

        - "OKULLARIMIZIN ERZURUM'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK FİNALLERDE DE AYNI BAŞARIYI GÖSTERECEKLERİNE İNANIYORUM"

        ADANA (İHA) - Türkiye Okullararası Yıldızlar Atletizm Grup Şampiyonası'nda kızlarda Dervişler, erkeklerde ise Mehmet Adil Ortaokulu şampiyon olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

        Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, geçen hafta Erzincan'da gerçekleştirilen Okullararası Yıldız Kızlar Atletizm Grup Şampiyonası'nda Dervişler Ortaokulu'nun şampiyon olduğunu, aynı okulun erkek takımının Gaziantep 'de takım halinde üçüncü olduğunu söyledi.

        Erzincan'da gerçekleştirilen Erkek Yıldızlar Türkiye Grup Şampiyonası'nda ise Mehmet Adil İkiz Ortaokulu'nun Grup Şampiyonu olduğunu belirten Uğur, ayrıca bireysel olarak 100 metrede Kozan Ortaokulu'ndan Ekin Kadir Karavelioğlu, Yüksek ve Uzun Atlamada Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu'ndan Ahmet Keskin'in birinci olduklarını, 300 metrede Sıdıka Sabancı Ortaokulu'ndan Çiğdem Kaplan'ın ikinci, 100 metre engel atlamada Kazım Karabekir Ortaokulu'ndan Elif Duman'ın üçüncü olduğunu ifade etti.

        Uğur, Türkiye Grup Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon olan Dervişler ile Mehmet Adil İkiz Ortaokulu ve bireysel sıralamada dereceye giren sporcuların 4-5 Haziran tarihlerinde Erzurum'da gerçekleştirilecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandıklarını ve aynı başarıyı Erzurum'da da göstereceklerine inandığını belirterek, her iki okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörleri Mehmet Gardiyanoğlu, Mehmet Kadak, Cemgil Karakaş, Hülya Yıldırım, Betül Cevheroğlu, Yunus Karakaş, Mustafa Kula ve Ertuğrul Şimşek'i kutlayarak teşekkür etti.

        (ELF-Y)

        09.05.2016 10:06:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler